Om Endless Candles

Endless Candles™ är ett varumärke som ägs av Innovative Imports. Innovative Imports är ett komplett handelshus, som fokuserar på import och export mellan USA, Kina och Europa. Företaget hanterar den kompletta produktcykeln; från produkt- och marknadsundersökningar, produktutveckling, till transport, intullning och marknadslanseringsprogram.

Företaget består av två partners:

Katarina Greene

Katarina Greene som driver Peace of Mind Marketing LLC, en marknads- och affärsutvecklingsbyrå i Boulder, Colorado, USA med fokus på sport, hälsa och utomhus marknadsföring.

Ulrik Claesson

Claesson AB i Ängelholm, Sverige, vilket tidigare bestod av ägaren och VD:n Ulrik Claesson, som gick bort i augusti 2014. Claesson AB:s affärside är internationella affärer inom plastteknologi och formsprutning samt import och export av formsprutningsverktyg och plastartiklar.

Vårt mål är att…

Endless Candles förenklar tillvaron för alla personer, individuella så som organisationer och företag. Kort och gott, för alla som är intresserade av att skapa en fin stämning med hjälp av ljus. Endless Candles är den första, mest tillgängliga och högkvalitativa LED-ljusprodukten på den svenska marknaden. Endless Candles har en helhjärtad tanke bakom produktprogrammet och konceptet. Vi kommer därför alltid att sträva efter att ta fram nya intressanta och relevanta produkter till våra kunder på bästa sätt. Vår erfarenhet, kundsupport och vårt arbetssätt gör det optimalt för våra kunder att samarbeta med oss.

Vår vision är…

Endless Candles strävar efter att vara den bästa tillverkaren av LED ljus för inredning och dekoration i Sverige samt resten av Skandianvien, följt av övriga Europa. Detta gäller även design, kvalitet och kundservice. Vi vill hjälpa alla som är intresserade av ljus att göra deras värld enklare, mer ekonmisk och miljövänligt.

Vår samarbetspartner och distributör

Under FORMEX mässan i augusti 2014 introducerade vi vår nya distributör, Briscapo AB. Efter två år i egen regi fortsatte Endless Candles™ att växa och leverera högkvalitativa batteridrivna LED ljus inom många olika marknader och nu även i 10 olika länder. För att vi skulle kunna förbättra vår service och lagersituation började vi samarbeta med Briscapo som vår huvuddistributör, ett företag med över 65 års historia. Som ledande distributör inom glas och porslin blir våra produkter tillsammans ett bra komplement till våra kunders behov. Briscapo grundades 1945 av Kapten Lundqvist i Stockholm som ett grossistföretag för engelska och svenska kvalitetstillverkare av kristall och porslin. Två år senare såldes företaget till Gösta Åslund och Nils Widlund, som flyttade huvudkontoret till Växjö. Sedan 1984 ägs bolaget av Ingmar Persson och verksamheten flyttades till Ängelholm där den ligger än i dag. Vi hoppas att ni fortsätter att satsa tillsammans med oss i framtiden också. För mer information besök denna länk.

Mässor

Om du vill komma i kontakt med oss angående mässor, fyll i formuläret nedan:

Alla obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Vart kan jag köpa
Endless Candles?

Om du är intresserad av att bli återförsäljare av Endless Candles, vänligen kontakta oss.

Om du är privatkund och är intresserad av vart du kan köpa Endless Candles så skicka ett mail till info@endlesscandles.com och inkludera vart du bor så kan vi sätta dig i kontakt med våra olika återförsäljare.

Nyhetsbrev

Anmäl dig här för att få ta del av nyheter och uppdateringar från oss direkt till din inkorg.

Arkiv Nyhetsbrev & Pressreleaser

Ladda ner och titta på våra nyhetsbrev i PDF-format.

Du behöver Adobe Reader installerat för att kunna ladda ner nyhetsbreven och pressmeddelanden. Få Adobe Reader.