Kundutlåtanden

 • December 2015

  “Hej, fick ett ljus från ert sortiment i julklapp och föll pladask, nu vill jag givetvis ha fler och undrar om det finns någon återförsäljare där jag bor?”

  Annelie Lundh.

 • November 2015

  “Hej,

  Tack vare mina Endless Candles känner jag mig " välkommen hem" till stugan på landet och istället för nattlampa har jag Endless Candles på toaletten som lyser upp natten.

  Jag dekorerar mina Endless Candles med band, fjädrar , snäckor, tomtar, stjärnor - årstidsbundna–Endless Candles.

  Jag har även tagit med Endless Candles på jobbet, de räddar julmyset på vår arbetsplats där det är förbjudet med levande ljus! I år blir det en adventsljusstake - ett ljus tändes varje söndag! Till jul lyser fyra ljus och så praktiskt - inget byte av ljus!

  Tack!”

  Viveka S..

 • November 2015

  “Några fina citat från en nöjd kund:

  Med kvalite går det som smort
  Endless candles funkar i vått och torrt!

  Var passar inte ett Endless candle?
  Kom du inte heller på något?

  Gick det upp ett ljus nu?
  Jag vet vad det heter!”

  Willy, Sölvesborg.

 • Juli 2015

  “Vi har era fina ljus i nästan varje rum och de har så många fördelar. De är perfekta i barnrummet med tanke på brandsäkerheten. Så mysigt attkunna ha "tända" ljus på kvällen när barnen ska sova. Timer funktionen är så himla bra! Det är trevligt att mötas av tända ljus i ljuslyktorna utanför dörren och I fönsterkarmen när man kommer hem på eftermiddagen/kvällen, speciellt höst- och vintertid när det är så mörkt i vårt avlånga land.”

  Anna M, Helsingborg

 • Juni 2015

  “Endless Candles är en perfekt gåva till min mormor som är äldre och inte längre vågar ha levande ljus hemma. Ljusen är även perfekta att ha som ett välkommande ljus när man kommer hem från jobbet under den mörka vintern. Det ar så fint att komma hem till ett ljus i fönstret!”

  Linnea G, Stockholm

 • Maj 2015

  “Endless Candles är perfekta i obemannade rum under den mörka, långa vintern. Det ger mig en trygghet att veta att det inte är någon brandrisk samtidigt som de skapar en var fin stämmning i rum som annars skulle vara mörka.”

  Britt-marie Lindblad, Lidingö

 • April 2015

  “En jättefin ge-bort present! Naturtroget och vackert! Lyser välkomnande när man kommer hem! Jag slipper fundera på om jag släckte ljuset innan jag åkte hemifrån. Det har hänt att jag fått cykla hem från arbetet för att kolla att vanliga ljus var släckta!”

  Maria Åberg, Malmö

 • Mars 2015

  “Sen vi hade inbrott i vårt hus för 6 år sedan investerade vi i några Endless Candles ljus. Grannar som vet att vi varit bortresta har påpekat att vi glömt att släcka våra blockljus! Ljusen är så nära man kan komma äkta stearinljus! Överlägset bäst när det gäller tekniskt utförande (timer och flamma) och förpackning!”

  Karin Tannäng, Malmö

 • Februari 2015

  “Ljusen är perfekta både för mysiga sommarkvällar på altanen och för ruskiga höstkvällar! Tack vare timer-funktionen använder vi ljusen som inbrottsskydd när vi är bortresta.”

  Karolina Winqvist, Mölndal

 • Januari 2015

  “Toppenljus! Praktiska, säkra och mysiga både för stora och små! Rekommenderas varmt!”

  Åsa, Lek o Lär i Angelholm AB

 • Januari 2015

  “Kronljusen från Endless Candles pryder sin plats på bordet, när de som tända sprider ett vackert och harmoniskt ljus. Även blockljusen jag har i grupp är en fullpoängare!”

  Gunilla Andersson, Ängelholm

 • December 2014

  “Det är så bra med dessa ljus eftersom jag gärna har ljus tända hemma! Det är så bra att kunna ha dem tidsinställda och så lyser de oavsett om man är i rummet eller inte! Finns ingen risk att man orsakar brand med dem heller!”

  Carola

 • December 2014

  “Endless Candles vackra, säkra ljus
  ska sprida stämning i mitt mörka hus
  varmt och vänligt ska de glimma
  lång in på nattens sena timma”

 • December 2014

  “Fredags mys är numera utan ljus då det har hänt flera gånger att familjen somnat tillsammans i soffan, ljus med timer skulle vara underbart då vi både kan mysa och somna tryggt”

  Paula

 • December 2014

  “Jag är storförbrukare av värmeljus. Dessa känns betydligt mer miljövänliga och också säkrare för oss vuxna och mina långhåriga barnbarn. Bor i en tvåplansvilla och kan nu flytta ljusen mellan våningarna utan risk”

  Margareta

 • December 2014

  “Att kunna beställa fred på denna stackars jord;
  Eller en tidsmaskin med bara skrivna ord.

  Dessa är nog härliga önskningar som vi alla har;
  Tyvärr är en sådan önskan ej uppfyllbar.

  Men näst bäst är de otroligt fina saker;
  Hos Endless Candles med något till alla smaker.

  Man finner alltid grejer som tänder köp gnistan;
  Och fantastiska produkter som hamnar på önskelistan.

  Om jag vinner skulle dessa placeras i vardagsrummet förstås;
  För att förgylla miljön och höja mysfaktorn när vi umgås.

  Att vinna detta vore otroligt underbart;
  Och skulle ge vår julsäsong en bra start”

  Kylie

 • December 2014

  “Det här skulle jag dela med min fru under julen. Med stress och julklappshets så är dessa det perfekta verktyget för att kärlekens låga ska fortsätta brinna i all oändlighet”

  Anders

 • December 2014

  “För med småbarn är LED-ljus det perfekta sättet att skapa mysig OCH säker stämning. Vi har länge haft ett sådant här ljus tänt nattetid i sovrummet. Det blir ett väldigt stämningsfullt ljus och mycket smidig nattlampa med timer”

  Jenny

 • December 2014

  “Ibland glömmer vi att släcka den!
  Jag önskar jag kunde med Led ljus,
  belysa mitt hus.
  med timerfunktion kan man tiden ställa,
  mot naturen är ljusen snälla,
  Barnen kan inte på dessa sig bränna,
  men mys-stämningen kan de känna!”

  Sanna

 • December 2014

  “Jag älskar film, musik och sån teknik.
  Man kan nog nästan kalla mig freak.
  Bland dessa apparater finns inget ljust.
  Utom deras dioder som blinkar diffust.
  Endless Candles skulle passa perfekt just där.
  Fina ljuskällor utan brandrisk i sina amper”

  Nick

 • December 2014

  “Endless Candles skulle ge mys till vårt hus!
  Säkert, tryggt och riktigt snyggt.
  Perfekt som välkomnande när man kommer hem,
  till kvällssagan med barnen och till familjemiddagar med alla fem.
  Till vardag som fest,
  Endless Candles fixar stämningen säkert och bäst!”

  Kristina

 • December 2014

  “Jag tycker att ljuset från stearinljus är det allra mysigaste i hela världen och jag älskar att tända några på kvällen! Problemet är att jag gärna slumrar till!! Dessa ljus skulle ge mig möjligheten att göra det utan oron för oönskade bränder.”

  Fia

 • December 2014

  “För trygghet i modern tid väljer jag Endless candles för julefrid”

  Annica

 • December 2014

  “Alla liknande ljus jag hittat på stan’ i min jakt efter något som kan lysa när jag vaknar alla mörka vintermorgnar har sett så trista och plastiga ut så jag har inte velat ha dem. Endless candles ser ju annorlunda ut, en klass för sig!!!”

  Elle

 • December 2014

  “Jag har alltid haft en rädsla för ljus/eld och med djur i lägenheten blir det aldrig av att man får till den där mysiga stämningen som levande ljus ger, när man bara kan ta det lugnt i soffan och dricka te, för mig igenom hela mitt liv har det alltid inneburit att vara spänd och alltid slänga ett öga på ljusen. Har nog aldrig haft tända ljus i min ensamhet!”

  Anonym

 • December 2014

  “Älskar ljus för det blir så sinnesro i hemmet och med det så blir man så trött och kan somna ifrån ljusen så detta skulle hindra olycka i hemmet innan jul”

  Annica

 • December 2014

  “Med en busig två-åring som klättrar högt och lågt och vill upptäcka saker så skulle det kännas tryggare med LED ljus istället för riktiga levande ljus och ändå skulle vi få ha det jul mysigt hemma!”

  Tine

 • December 2014

  “Med två fumliga långhåriga katter kan man inte ha levande ljus tända överallt. Dessa hade passat perfekt. Snygga och kattvänliga.”

  Annika

 • December 2014

  “Med två långhåriga katter är det alltid en risk varje gång man tänder ett ljus, så de här ljusen vore perfekta i vårt hem.”

  Jerker

 • December 2014

  “När stämning och funktion får råda,väljer jag Endless Candles som står för båda.”

  Sofia

 • December 2014

  “Mys belysning och kattsäkert.”

  Alexandra

 • December 2014

  “Jag älskar skenet av tända ljus i hemmet. Men som gravid och allmänt förvirrad är jag rädd att glömma dem på och bränna ned hela huset. Därför blir mys känslan lidande hemma just nu… men med ett par såna här fina ljus från Endless Candels skulle vi kunna få en riktigt mysig jul ändå”

  Elin

 • December 2014

  “Jag älskar levande ljus det är ju så fint men för några år sedan så fattade ett vanligt IKEA värmeljus eld av sig själv hemma, nu gick ju allt som tur var bra men är lite orolig att det skulle hända igen så men dessa fina ljus skulle jag kunna skapa mysig stämning hemma och slippa oroa mig”

  Camillah

 • December 2014

  “Jag är 32 år med sviktande minne som en genomsnittlig 93-åring. Jag törs knappt tända ljus eftersom jag hela tiden glömmer blåsa ut dem. Lappar på dörren funkar inte för det är jag för disträ för att lägga märke till.”

  Zara

 • December 2014

  “Min farmor är 96 år har precis flyttat till ett äldreboende. De vill helst inte att de ska ha ljus tända, för en olycka händer så lätt. Nu kan hon ändå få känslan av att ha ljus tänt”

  Anonym

 • December 2014

  “Perfekt för mig som börjar bli glömsk ibland. Tänk vad skönt att inte behöva blåsa ut ljusen så fort jag går ut ur rummet utan kunna låta det brinna tills jag är tillbaka igen.”

  Solbritt

 • December 2014

  “Min 15-åriga dotter vill så gärna ha ljus inne på sitt rum men jag törs inte låta henne ha det ifall hon glömmer. Med dessa så skulle hon äntligen få sin mysbelysning”

  Saija

 • December 2014

  “Jag vet inte varför men jag har aldrig gillat levande ljus. Jag är så rädd att det ska börja brinna. Men jag saknar verkligen den mysiga stämningen som levande ljus ger. Dessa kan förhoppningsvis ge mig den mysiga stämningen jag söker”

  Stina

 • December 2014

  “Det här är ju alldeles lysande när man är så glömsk som jag p.g.a sjukdom. Vågar knappt tända levande ljus längre.”

  Maria Byland

 • December 2014

  “Säger bara en sak - kattägare!”

  Jessica, Småland

 • December 2014

  “Med mycket jobb, två hem som jag pendlar mellan och julstök, så vill jag inte ställa till med någon olycka om kvällarna när vi tänder ljusen och myser i vinternatten. Vi vill känna oss säkra och bara njuta. Så dessa ljus skulle göra oss lugna och trygga”

  Anonym

 • Oktober 2014

  “Vi har redan tidigare Endless Candles och är SÅ nöjda. Batterierna håller hela vintern och lyser bra.  Därför vill vi ha flera och några av våra vänner ville också ha”

  Maud & Bengt, Kopperberg

 • Oktober 2014

  “Jag har ett antal Endless candles, basblockljus, som jag köpt för flera år sedan. De är i särklass de bästa batteriljus som finns på marknaden!”

  Gunilla Åhlin Nyström – Hässleby

 • Oktober 2014

  “Älskar dessa ljus.”

  Hanna Fagerlind

 • 4 Augusti 2014

  “Butiken Bredvid har under ett flertal år varit återförsäljare för Endless Candles som ständigt ökar i popularitet. Endless Candles naturtrogna, säkra, batteridrivna vaxljus med timer passar såväl i barnkammaren som i utomhuslyktor och i närheten av sällskapsdjur. Vi kan varmt rekommendera Endless Candles.”

  Charlotte Johncke, Butiken Bredvid, Magasin 36 i Höganäs.

 • 3 Maj 2014

  “En flammande låga vid ytterdörren när du kommer hem, ett stämningsljus i badrummet eller mysbelysning när du går och lägger dig om kvällen. Den främsta fördelen med ledljus är både brandsäkerhet – och timerfunktion.”

  Piteå Tidningen Helgbilaga

 • December 2013

  “Endless Candles överträffade våra förväntningar! Jag trodde ljusen skulle se plastiga ut, som vanliga batteriljus, men de liknar riktiga ljus.”

  Lanko Merzoug, 1 utav 5 testpanels familjer i Vi föräldrar Dec nr 2013, 4.5/5 napppar.

 • Juni 2013

  “Har era Endless Candles i alla ljuslyktor utomhus. Passar perfekt, då vanliga ljus smälter i värmen. Är dessutom rörelsehindrad, vilket gör det det svårt, ja rent av omöjligt, om jag skulle gå runt och tända och släcka varje kväll. Därför är Endless Candles bäst! Tack!”

  Lena S

 • Mars 2013

  “Hej, jag använder Endless Candles i min inglasade balkong och i bokhyllan. Tycker ljusen är toppen! Behöver aldrig vara rädd att det ska ta fyr! Har rekommenderat till mina väninnor! Tack för att dessa ljus finns. Kram, AnnBritt”

  AnnBritt Öhrström

 • Mars 2013

  “Jag använder oftast ljusen i en hylla där de ofarligt lyser upp en tavla med sitt milda sken. Bra att ta med sig "under armen" vid rumbyte. :)”

  Martha Winberg

 • 8 Januari 2013

  “Jättemysigt att komma hem på mörka kvällen och se dessa ljus lysa upp mina fönster. Känns så välkomnande, varmt o mysigt!”

  Irene Strid

 • 18 December 2012

  “Mycket, mycket fina och verklighetstrogna ljus. Vart finns dessa att köpa någonstans i Örebrotrakten?”

  Anneli Hellberg

 • 20 oktober 2012

  “Jag älskar dessa ljus som sköter sig själva i lyktor och ljusstakar och dessutom ser så äkta ut…Jag har dom utplacerade överallt i mitt hus och njuter av den flammande lågan…toppenprodukt!”

  Anki Hammarin

 • 8 Augusti 2012

  “…ljusen är underbara och passar bra när man har djur hemma”

  Katalin Derkvist

 • 22 Maj 2012

  “Jag undrar vart man kan köpa era blockljus? Jag tänkte ge dem till mamma i morsdagspresent…hon är lungsjuk och använder syrgas och hon älskar ljus…ingen bra kombination.”

  Anneli Larsson

 • 8 Februari 2012

  “Hej! Jag fick ett Endless Candle i mitt presskit på Formex-mässan. En helt otroligt bra produkt som vi vill skriva om i Mitt Hem.”

  Petra, Frilansjournalist

 • 27 Januari 2012

  “Vill först börja med att berätta att jag var skeptisk till "fuskljus" tidigare, men nu när jag haft mina ett tag både inne- och utomhus så måste jag säga att jag är riktigt nöjd! Det är ett fint sken i ljusen och blinket är trovärdigt. Bäst av allt timer! Jag blir glad när jag ser dom! Riktigt fina ljus! Tack så mycket!”

  Camilla Edfors

 • 15 December 2011

  “I will look forward to the arrival of Endless Candles in the USA. We do have LED candles in the USA that are similar but they do not have the color and the nice glow of the Endless Candles. The Endless Candles are a much higher quality then what is currently sold in the USA.”

  Mary S., Minneapolis, US

 • 15 December 2011

  “Vi är ett litet företag som sysslar mest med köksinredning, och har en liten presentshop. I den säljer vi sådant som hör till inredning. Och detta skulle passa så bra nu till jul. Jag har själv köpt dessa ljus och tycker att de är toppen, så nu vill jag dela med mej. Det är många som frågar efter dem.”

  Ingela K, Töreboda

 • 15 December 2011

  “Hittade de efterfrågade ljusen till sist. Har nu sålt in produkten till flera grannar … det blir merförsäljning! Ett mycket bra och verklighetstroget ljus.”

  Ann-Sofie Klamer, Göteborg

 • 15 December 2011

  “Fick ett ex av blockljusen Endless Candles i handen igår. Blev så intresserad av dessa, fantastisk julklapp, gå-bort-present i glögg- o adventstid.”

  Inger Börsbo

 • 15 December 2011

  “En produkt som denna i sig, som är riskfri ur brandsynpunkt, är ju väldigt positivt för samhället. Sen är det ett stort plus att ljusen är jättefina och ser verkliga ut.”

  Kristine Tånnander, Friskvårdskonsulent Helsingborgs Brandförsvar

 • 31 December 2010

  “Hej! Jag har köpt flera av dina Endless Candles för mig själv och ge bort en till min syster i julklapp. Efter att ha använt det hon ville köpa några själv men tyvärr de är slutsålda i alla City Gross-butiker. Vi är mycket nöjda med ditt ljus och ser fram emot när de finns i butikerna igen. När du tittar på din webbplats Jag har märkt att det finns flera olika färger och modeller, jag hoppas att en butik kommer att sälja dessa också. Jag skulle gärna vilja veta när dina produkter skulle vara tillgängligt i butikerna igen.”

  Best regards,
  Janet Sandberg

 • 9 December 2010

  “Hej! Ljusen har blivit en stor succé i vår vänkrets-flera dussin mer har begärts! Synd att de säljs i de flesta butiker, men hittade några i en City Gross butik jag passerade genom att resa för arbete-Bingo! Vänligen lägg till mig till din e-postlista så att jag kan ta reda på när ljusen är i butikerna igen. God Jul.”

  Greetings from,
  Rolf G-E

 • 18 November 2010

  “Hej, Såg av en impuls era ljus på citygross i Karlskrona. Jag köpte några stycken av era stora Endless Candles. Sedan blev det flera och flera och nu är jag såld! Nu har jag massor av Endless Candles och de ser naturliga ut. Köpte en annan sorts värmeljus hos en annan kejda och dessa var definitivit inte naturtrogna. Det är definitivt skillnad.”

  Hälsningar,
  Ann-Christine S., Karlskrona.

 • 8 November 2010

  “Hej! Vi har köpt det ändlösa ljuset och är helnöjda, så det blir fler. Supersmart produkt med bra kvalitet!”

  Hälsningar,
  Katarina Elner Haglund, Teknikredaktör Plastforum, Helsingborg.

 • 4 November 2010

  “Vi har cirka 10 cafebord och vi har placerat Endless Candles på alla dessa bord. Jag tyckte att Endless Candles är perfekta: inga bekymmer att bevaka och kontrollera brinnande ljus längre, perfekt med integrerad timer och mycket verklighetstrogna.”

  Cafeteria chefen City Gross, Höganäs.

 • 16 Oktober 2010:

  “Hejsan, Jättekul att få se produkter som era i butik! Ser fram mot nya produktvarianter fram över. För tillfället njuter jag av de jag köpt. Alla stalllyktorna ute är numera tända varje kväll. Svärmor har fått ett par stycken till sina lyktor, hon blev jätteglad eftersom hon älskar ljus men inte längre orkar springa ut på kvällen och tända och släcka.

  Talade även med en inredningsbutik idag, de tyckte som jag att dessa ljus blir ett gott säljargument till varför man skall köpa en lykta. De såg också fördelarna med att ha era ljus i butik för att slippa släcka och tända sina egna dekorationer varje dag.”

  Med Vänlig Hälsning,
  Angelique B., Kode.

 • 28 September 2010

  “Hej, Endless Candle används rätt flitigt. Skönt att slippa bekymra sig över om man har släckt ljuset eller inte, det är det allra bästa! Tack!”

  Kristina V-G

 • 25 Augusti 2010

  “Ljuset är fantastiskt—så förvillande likt ett äkta ljus! Har just besök av dotter och ett barnbarn. Hon rusade förskräckt fram till det tända ljuset när lille Eddie började närma sig det—men allt var ju lugnt! Ljusen är verkligen både fina och smarta!”

  Birgitta N. Malmö.

 • 2 Februari 2010

  “En innovation i stor skala, lika stor grej som när då flytande smör in på marknaden för några år sedan!”

  A-K Weinstock, Borlänge

 • 27 Januari 2010

  “Hej! Precis köpt tre av dina Endless Candles på City Gross-helt otroligt! Hela min familj, syskon och min mamma har också köpt flera ljus. Tyvärr den minsta storleken var slutsåld överallt och jag skulle älska att köpa denna storlek också. När och var kan jag hitta den? Jag är ganska säker på att andra medlemmar i vår familj skulle vilja denna storlek också.”

  Best regards,
  Maria Wiberg

 • 3 Januari 2010

  “Hej, jag har mina Endless Candles tände varje dag, tack vare timern i min lykta på verandan. Många människor genom att göra positiv kommentarer! När kommer du att ha julljus availalbe i butikerna? Jag är mycket intresserad av detta.”

  Greetings,
  Vivan Nilsson

Intresserade Grossister

Kontakta Oss

Nyhetsbrev

Anmäl dig här för att få ta del av nyheter och uppdateringar från oss direkt till din inkorg.

Anmäl Dig!
Vi stödjer: