Om Endless Candles

Endless Candles™ är ett varumärke som numera ägs av Peace of Mind Marketing. Försäljningen bedrivs av nämnda bolag, vilket leds av Katarina Claesson Greene, som hanterar den kompletta produktcykeln; från produkt- och marknadsundersökningar, produktutveckling, till transport och marknadslanserings program.

Katarina Greene, ägaren av Endless Candles

Företaget drivs av Katarina Greene, som driver Peace of Mind Marketing LLC, en marknads- och affärsutvecklingsbyrå i Boulder, Colorado, USA med fokus på internationell detaljhandel. I begynnelsen var marknadsbyrån inriktad på sport, hälsa och event marknadsföring för välgörenhetsorganisationer och mindre bolag.

Vårt mål är att…

Endless Candles LED ljus förenklar tillvaron för alla personer, individuella så som organisationer och företag. Kort och gott, för alla som är intresserade av att skapa en fin och säker stämning med hjälp av ljus. Endless Candles LED ljus är den första, mest tillgängliga och högkvalitativa LED-ljusprodukten på den svenska marknaden. Endless Candles har en helhjärtad tanke bakom produktprogrammet och konceptet. Vi kommer därför alltid att sträva efter att ta fram nya intressanta och relevanta produkter till våra kunder på bästa sätt. Vår erfarenhet, kundsupport och vårt arbetssätt gör det optimalt för våra kunder att samarbeta med oss.

Vår vision är…

Endless Candles LED ljus strävar efter att vara den bästa tillverkaren av LED ljus för inredning och dekoration i Sverige samt resten av Skandianvien, följt av övriga Europa. Detta gäller även ljus design, ljus kvalitet och kundservice av våra batteridrivna produkter. Vi vill hjälpa alla som är intresserade av ljus att göra deras värld enklare, mer ekonmisk och miljövänligt.

Intresserade Grossister

Kontakta Oss

Nyhetsbrev

Anmäl dig här för att få ta del av nyheter och uppdateringar från oss direkt till din inkorg.

Anmäl Dig!

Arkiv Nyhetsbrev & Pressreleaser

Ladda ner och titta på våra nyhetsbrev i PDF-format.

Du behöver Adobe Reader installerat för att kunna ladda ner nyhetsbreven och pressmeddelanden. Få Adobe Reader.

VISA HELA LISTAN

Vi stödjer: